Sire: Auroranewf`s Boss /nylig DKCH/SEUCH.
AD:00 HD:AA Cyst.: free Heart: clear

Dam: Mount Pearl`s Lavender Lass/Åse
AD:00 HD:AA Cyst.: free Heart: Clear

 

 

Den 13.12. 2018

Åse er blevet scannet idag. Hun er drægtig,Hjerte men desværre kunne dyrlægen kun finde 1 hvalp i Åses mave. - Ærgerligt måske at skulle skuffe 6 af de 7 søde familier der er på vores venteliste. Flere har allerede aflagt hyggelige besøg. Åse skal røntgenfotograferes imellem jul og nytår ift. at blive 100% sikre på antallet. Det er set før, også hos os, at der gemmer sig flere end de hvalpe, man lige kan se på optagelsen. Vi håber så meget, at der er et par stykker mere.

De af Jer som har besøgt os, og de af Jer, som vi har talt længe med i telefonen vil få personlig besked, ligeså snart der er foretaget røntgen. Indtil ønsker da vi Jer en rigtig glædelig jul. 

 

Mount Pearl`s Lavender Lass/ Åse er nu avlsgodkendt. Det vil sige, at hun opfylder alle DKK`s anbefalinger i forhold til avl.

Den 5.nov. 2018 Åse har nu også den rette alder til at blive mor, hvorfor vi håber på en succesfuld parring i disse dage. Åses udkårne er den dejligste norske gut - AURORANEWF`S BOSS.

HjerteI dag har Åse været på date. Boss og Åse kunne rigtig godt lide hinanden og alt gik planmæssigt.HjerteDerfor håber vi på hvalpe primo januar 2019.

Om ca. 4 uger vil Åse blive scannet, og vi får vi vished for, om der er hvalpe på vej.